Wandelen met ezel door de Ardèche

Wandelen met een ezel door de Ardèche. 7 dagen genieten in de natuur, mét het nodige comfort. Alle maaltijden en bagagevervoer zijn inbegrepen. Ideaal om met kinderen te doen.

  • Ezelwandeling
  • Kindvriendelijk
  • Balans tussen inspanning en ontspanning

Deze wandeling geeft je de kans om een onbekende kant van de Ardèche te leren kennen, weg van de toeristische drukte. Nadat je twee dagen hebt doorgebracht in Vallon Pont d’Arc en een initiatieles “wandelen met ezels” achter de rug hebt, stap je het Réserve Naturelle des Gorges de l’Ardèche binnen.

De komende vijf dagen bevind je je midden in de natuur, je maakt dagelijks wandelingen tussen de 9 en 15,5 km. Het hoogteverschil is maximum 300 meter. Een gemakkelijk niveau dus, dat ook voor kinderen erg aangenaam is. Door de korte wandeltochten is er voldoende tijd om te ontspannen of korte uitstapjes te plannen.

De overnachtingen zijn voorzien in hotels, waarvan één met zwembad. In de hotels is er telkens privé sanitair. Gedurende twee nachten slaap je in een safaritent of een joert. Op deze plek is er gemeenschappelijk sanitair.

Ontbijt en avondmaal is inbegrepen, evenals een lunchpakket (5 maal). Het bagagevervoer is eveneens inbegrepen in de prijs. Deze wandeltocht kan je aanvatten van 1 april tot 31 oktober en kost 635 euro per persoon. Voor kinderen betaal je minder. De huurprijs van de ezel is 299 euro.

Met de ezel door de Ardèche is een reis van Anders Reizen.

Comments are closed