Over Modestine

Modestine is een onafhankelijke nieuwssite over wandeltochten en fietstochten waarbij je niet zelf je bagage hoeft te vervoeren.

In het aanbod van tientallen reisorganisaties speuren we naar interessante wandelvakanties en fietsvakanties met bagagetransport. Of je bij de vermelde reisorganisator aanklopt of niet, dien je zelf te beoordelen.

Wij geven enkel die reizen mee die ons interessant en de moeite waard lijken. Alles wordt up-to-date gehouden, waardoor je zeker bent dat je de laatste informatie krijgt.

Wie maakt Modestine?

Oprichter Hendrik Mertens, zelfstandig journalist met een zwak voor slow travel. Meer op http://be.linkedin.com/in/hendrikmertens

Loes Verbeeck, gepassioneerd door reizen en eind 2014 teruggekeerd van een wereldreis. Haar reisblog kan je lezen op http://loesenbenopwereldreis.be.

De technische hocus-pocus is in handen van motionmill, een team met een passie voor zakelijke WordPress-toepassingen.

Waar haalt de website Modestine zijn naam vandaan?

Modestine was de ezelin die de spullen sjouwde van de Schotse schrijver Robert Louis Stevenson toen die ruim 130 jaar geleden de Cevennen doorkruiste. Over zijn trip schreef hij een boek. Je kunt het boek gratis downloaden: Travels with a Donkey in the Cévennes. De weg die de schrijver aflegde is nu de overbekende Stevensonroute (GR 70).

Stevenson zou later de auteur worden van o.m. Schatteneiland en De Zonderlinge Geschiedenis van dr. Jekyll en mr. Hyde.


We wensen je alvast veel lees- en reisplezier op Modestine.org. Indien je vragen hebt over bepaalde reizen, kan je ons steeds contacteren door een mailtje te sturen naar loes.verbeeck@gmail.com

Comments are closed